Bloesemwandeling

De lente, met de fruitbomen in bloei, is een van de mooiste jaargetijden om fruitbedrijf Horstink te bezoeken.

De ontwikkeling gaat op dit moment niet zo snel Maar...wie weet wordt het zo weer erg warm en staat de boel erg snel in bloei. Hou deze pagina in de gaten of volg ons op facebook of instagram voor het laatste nieuws.  Schatting nu is midden april 2021 bloesem in de boomgaard. 

COVID-19 UPDATE:  Wandelen kan, kleine groepjes, houd afstand, aanmelden bij de winkel. Op ons rustpunt kan je koffie, thee of sap halen om mee te nemen. Verspreid over het terrein zullen we banken neerzetten, zodat je wel even kunt zitten. Maar let op! hou je aan de corona maatregelen, betreffende met hoeveel personen je mag komen en hou afstand van elkaar. 


We hebben een leuke wandelroute uitgezet door deboomgaard. Kom en geniet van zo'n 40.000 appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen in diverse stadia van bloei. Op de bewegwijzerde wandelroute van ca. 1,5 km staan borden met informatie over het telen van fruit en de omgeving. Leuk voor jong en oud. 

Meld je even in de boerderijwinkel voor de laatste informatie. De toegang is gratis! 

Ben je geen wandelaar, geen nood. Onze boerderij staat op een terp, je hebt vanaf het erf een prachtig uitzicht over de boomgaard en het weidse rivierenlandschap. En op ons erf kun je genieten van een lekker glas Horstink appelsap, koffie/thee of een boerenijsje.

 

Leuk te combineren met een bezoekje aan Hanzestad Doesburg of het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst