Bloesemwandeling

De lente, met de fruitbomen in bloei, is een van de mooiste jaargetijden om fruitbedrijf Horstink te bezoeken. De eerste bomen staan inmiddels in bloei en de bloeiperiode zal tot ongeveer de eerste week van mei duren.

COVID-19 UPDATE:  Wandelen kan, kleine groepjes, houd afstand, aanmelden bij de winkel. Op ons rustpunt kan je koffie, thee of sap halen om mee te nemen. Verspreid over het terrein zullen we banken neerzetten, zodat je wel even kunt zitten. Maar let op! hou je aan de corona maatregelen, betreffende met hoeveel personen je mag komen en hou afstand van elkaar. 


We hebben een leuke wandelroute uitgezet door deboomgaard. Kom en geniet van zo'n 40.000 appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen in diverse stadia van bloei. Op de bewegwijzerde wandelroute van 2 km staan borden met informatie over het telen van fruit en de omgeving. Leuk voor jong en oud. 

Meld je even in de boerderijwinkel voor de laatste informatie en voor de gratis bijen zoekkaart. De toegang is gratis! Let op: alleen open tijdens openingstijden van de boerderijwinkel.

Ben je geen wandelaar, geen nood. Onze boerderij staat op een terp, je hebt vanaf het erf een prachtig uitzicht over de boomgaard en het weidse rivierenlandschap. En op ons erf kun je genieten van een lekker glas Horstink appelsap, koffie/thee of een boerenijsje to go.

 

Leuk te combineren met een bezoekje aan Hanzestad Doesburg of het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst