Bloesemwandeling

De lente, met de fruitbomen in bloei, is een van de mooiste jaargetijden om fruitbedrijf Horstink te bezoeken. 

We hebben een leuke wandelroute uitgezet door de boomgaard. Kom en geniet van zo'n 40.000 appel-, peren-, kersen- en pruimenbomen in diverse stadia van bloei. Op de bewegwijzerde wandelroute van ca 1,5 km staan borden met informatie over het telen van fruit en de omgeving. Leuk voor jong en oud. 


BLOESEMTOCHT wandelen kan in april, van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 16 uur. Meld je even bij het boerderijterras of in de boerderijwinkel voor de laatste informatie en voor de gratis bijen zoekkaart. De toegang is gratis! 

Ben je geen wandelaar, geen nood. Onze boerderij staat op een terp, je hebt vanaf het erf een prachtig uitzicht over de boomgaard en het weidse rivierenlandschap. En op ons erf kun je genieten van een lekker glas Horstink appelsap, koffie/thee met appeltaart of een boerenijsje to go.

Vind je 1,5 km een te korte wandelroute, plak dan de prachtige van Molen tot Molenroute (9.2 km) erbij aan. Deze loopt langs de Molen op Rha, over de dijk langs de IJssel naar Bronkhorst. Dat is halverwege en kun je even pauze houden bij een van de leuke horeca gelegenheden, het Keukengemaal, Wapen van BronkhorstHerberg de Gouden Leeuw of Chocolaterie Magdalena. Vervolgens loopt je langs de Bronkhorster Molen en langs de Grote en Kleine Beek weer terug naar ons. 

 
In de naaste omgeving vindt je ook nog de mooie Hanzesteden Doesburg en Zutphen en natuurlijk het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst

Genoeg te doen voor een leuke dag in de Achterhoek!