Nieuws

Appel-Peersap

Geplaatst op: 19 september 2018

Het heeft even geduurd, maar er is weer volop vers geperste Appel-Peersap in 3 liter pak!

De Conference peren en eerste Elstar appels zijn begin september geplukt. De allermooisten gaan de boerderijwinkel in. ..

Lees meer..

Gelezen in Nieuwe Oogst

Geplaatst op: 14 november 2017

"Horstink handelt in snoepjes van de natuur" dat is de kop van een mooie bedrijfsreportage over Fruitbedrijf Horstink in weekblad de Nieuwe Oogst. Klik op onderstaande link voor het hele artikel. 

&n..

Lees meer..

Appelplukdag 2017

Geplaatst op: 12 september 2017

Niets leuker dan zelf in de boomgaard appels plukken! Een gezellig dagje uit voor het hele gezin, jong en oud. Dit jaar was de Appelplukdag op zaterdag 9 september, het begon regenachtig maar werd toch nog een pr..

Lees meer..

Oogstijd in de boomgaard

Geplaatst op: 5 september 2017

Begin september is de oogsttijd in de boomgaard begonnen. We hebben diverse soorten appels en peren, die elk op een ander tijdstip het lekkerst zijn. De Conference peer is meestal de eerste in rij die geplukt kan word..

Lees meer..

Kersen

Geplaatst op: 28 juni 2017

We zitten volop in het kersenseizoen. We plukken elke dag verse kersen, heerlijk zoet en sappig, tot ongeveer midden juli. Dus wacht niet te lang, geniet ervan nu ze er zijn!&n..

Lees meer..

Aardbeien

Geplaatst op: 28 juni 2017

Er zijn weer volop aardbeien van eigen teelt. De zon doet haar werk goed, de zomerkoninkjes zijn mooi rood en heerlijk zoet. We plukken (bijna) dagelijks tot ver in september. Dus dat is genieten! Een hele lange zomer..

Lees meer..