Plukdagen

Dit jaar zijn er meerdere Appelplukdagen of beter gezegd plukdagen. Te weten op zaterdag en zondag  3 & 4 september en 17 & 18 september van 10 tot 16 uur. 

Wat is er op de plukdagen te doen? Je kunt zelf appels en peren zo vers van de boom plukken (tegen vergoeding). Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken, een ritje maken in de pluktrein, spelen in een super grote zandbak, op de trekker, het springkussen of gewoon lekker kleuren. 

Op het erf van onze boerderij staan kraampjes met leuks en lekkers en op het terras van ciderij de Groote Wei kun je genieten van lekkere boerenijsjes, een kop koffie of thee, onze appelsappen en natuurlijk een goed glas cider. Ook voor borrelhapjes wordt gezorgd. 

Volg ons op facebook of instagram voor het laatste nieuws.


Programma 3 & 4 september 2022

Wat kan er geplukt worden in de boomgaard: Elstar appels, Conference handpeer en St. Remy stoofpeer. Ook aardbeien, maar op=op we hebben er waarschijnlijk niet veel hangen, dus wees er op tijd bij zaterdag want meestal gaat dat heel snel. 

Teun Uenk komt met zijn gitaar en zal meerdere optredens verzorgen. 

Het Wafelhuisje bakt de lekkerste wafels en Barbeque by Maik staat er met z'n smoker en maakt heerlijke broodjes pulled-pork, Black Angus burgers en Hotdogs. Koffie, thee, taart, sappen, bier en ciders worden verzorgd door De Groote Wei. En de ijskar is gevuld met boerenijs van IJsboerderij de Steenoven. 

Er staan enkele kramen o.a. Lucan met zelf gemaakte houten woonaccesoires, Plantje van mijn Landje met leuke plantjes, Achterhoekse pompoenen in alle soorten en maten afhankelijk van wat er dan rijp is.  

Programma 17 & 18 september 2022

Wat kan er geplukt worden in de boomgaard: Elstar en Goudreinet appels. 

Helaas komt door vele regenbuien de volgende te vervallen: 

Teun Uenk komt met zijn gitaar en zal meerdere optredens verzorgen.

De Wurstmeister komt met zijn brandweerauto en bakt de lekkerste Brattwursten en Curry worst. Koffie, thee, taart, sappen, bier en ciders worden verzorgd door De Groote Wei. De ijskar is gevuld met boerenijs van IJsboerderij de Steenoven

Er staan enkele kramen o.a. Team BOWA met zelf gemaakte houten woonaccesoires t.b.v. KWF, pompoenen in alle soorten en maten, onze imker is er met een demonstratie bijenkast en heerlijke honing en aanverwante producten, Catootjes breit de mooiste en zachtste sjaals in prachtige kleuren en De Posterbaas is er met kaarten, posters en zaden.

Wel wordt er geschminkt en serveert Sophie van de Groote Wei, koffie, appeltaart, pompoensoep en lekkere broodjes. 

Graag tot ziens op de Appel Plukdagen