Beleefweekend

In Bronckhorst is vanalles te beleven. Ook bij Fruitbedrijf Horstink! Ontdek het op 20, 21 en 22 september tijdens het beleefweekend Bronckhorst. Er is vanalles te doen voor jong en oud. Ook bij Fruitbedrijf Horstink zijn er activiteiten tijdens het beleefweekend! Wat is er te doen? 

Hoe wordt appelsap gemaakt? Beleef het op de sapdag!
Op vrijdag 20 september staat de Achterhoekse Sappers op ons erf en kun je zien hoe van appels puur appelsap wordt gemaakt. Tijdens het beleefweekend is er bij ons vanalles te zien en te proeven. 

Hoe groeien de appels en peren? Beleef het tijdens de rondleiding! 
Op zaterdag 21 september kun je met de fruitteler mee de boomgaard in. Tijdens het beleefweekend is er elk uur een rondleiding door het fruitbedrijf. Je wandelt samen met de fruitteler door de boomgaard en laten we je zien waar de appels en peren groeien. In de koelcellen kun je voelen hoe koud het is en kun je verschillende appels en peren proeven. In de boerderijwinkel is ook vanalles te zien en te proeven. 
De rondleiding is gratis, duurt ongeveer een 45 minuten en start om 10 uur, 11 uur, 13 uur en 14 uur. Ook leuk voor kinderen.

Kijk voor alle activiteiten op  Beleefweekend Bronkhorst