Streekproducten

Mooie producten uit eigen streek


In onze boerderijwinkel vind je naast onze verse producten een keur aan streekproducten. Zelf maken we appelsap, appel-perensap en appel-aardbeisap van eigen oogst. Ook vele soorten 'boomgaard' jam, chutney's, dessertsausen en likeuren.

Daarnaast hebben we een hele reeks producten van collega's, die net als wij met zorg de mooiste en lekkerste producten maken.

Denk daarbij aan de prijswinnende Bronckhorster bieren en Heekenbroek wijnen. Zuivel en kazen van boerenzuivel van Daalwiek, Geitenboerderij Brommelsboerderij Koning en Buffelboerderij Arns. Lekker met Doesburgse mosterd of Braakhekke mosterd. Ook fijn bij de bitterballen van Van Bommel. 

Het is heerlijk bakken met de bakmixen en meel van de molenaar uit Oud-Zevenaar. En bij de Pelikaan koffie of thee smaakt een bonbon van Chocolaterie Magdalena of een stuk noga van Jerom's extra lekker. 

Het is gewoon teveel om op noemen, kom gewoon kijken, proeven (en kopen) in onze winkel. 

Ook leuk om te geven!

In onze winkel vindt u verschillende voorbeelden van cadeaupakketten met streekproducten. Al vanaf € 10,00 heeft u een leuk pakket, met of zonder verse producten. En als u van te voren besteld kunnen we nog meer aandacht besteden aan uw cadeau!