IJsseltulp winkel

De prachtige tulpen van IJsseltulp zullen in bossen en schoven van januari tot Pasen verkrijgbaar zijn in onze tulpenwinkel achterin de boerderijwinkel.

Hoe komt dat zo? Al jaren verkopen we in het voorjaar de prachtige Toldijkse tulpen van de broers Wesselink oftewel IJsseltulp. Zij begonnen in 2000 met het telen van tulpen in de kas aan de Hardsteestraat in Toldijk. Vers gesneden uit de kas verkochten ze tulpen aan bloemenwinkels, boerderijwinkels (aan ons dus) en in hun winkel bij de kas. Na enkele jaren werd de kas in Toldijk aan de krappe kant en in 2004 kwam er een nieuwe tulpenkas in Empe bij. De verkoop van  IJsseltulpen nam een vlucht.

Afgelopen jaar besloten de broers om te kas in Toldijk te sluiten en de tulpen alleen nog in Empe te kweken. Daarmee kwam er ook een eind aan de verkoop in de kas in Toldijk. Om toch alle trouwe klanten in de gelegenheid te stellen te genieten van de prachtige, superverse tulpen van IJsseltulp hebben Arjan en Jordi Wesselink ons gevraagd om de verkoop van tulpen in deze regio voort te zetten. En dat doen we natuurlijk graag!

Dus voor verse tulpen in alle kleuren en vormen, zo uit de kas van IJsseltulp, moet je bij Horstink zijn. Per bos, wikkel, enkele kleur, gemengd, maar ook de iets kortere tulpen, we hebben hetzelfde assortiment als in de kas in Toldijk. Natuurlijk ook de populaire tulpenschoven zullen bij ons verkrijgbaar zijn. 

We gaan samen met  IJsseltulp ons best doen om dezelfde kwaliteit en versheid te blijven bieden. De verse tulpen gaan rechtstreeks uit de kas in Empe op weg naar onze winkel in Rha. Korte lijnen is verse tulpen, waarvan u lang kunt genieten.