tulpen

Dit voorjaar wordt in samenwerking met IJsseltulp onze winkel uitgebreid met een heuse tulpenwinkel, gevuld met verse tulpen direct uit de kwekerij van IJsseltulp. Zo garanderen we samen met IJsseltulp dat u een verse bos op tafel hebt staan, gebost of in schoven gemaakt. Tulpen zijn brengers van het voorjaar door hun vele prachtige kleuren en vormen. Tulpen van IJsseltulp zijn vertrouwd om te geven en een plezier om te ontvangen. 


Arjan en Jordi Wesselink startten begin 2000 een tulpenkwekerij in Toldijk. Daar zijn ze in het klein begonnen met tulpenbroeien en met de rechtstreekse verkoop van tulpen aan de consument. In 2004 is de kwekerij in Empe geopend. Door de grotere omvang werd het mogelijk om ook bloemisten en andere verkoopkanalen te beleveren. Sinds die tijd al verkopen we bij ons in de boerderijwinkel tulpen van Wesselink. Altijd vers en met een groot aanbod in kleuren en vormen. Om dit herkenbaar te laten zijn, worden hun tulpen verkocht onder de merknaam IJsseltulp.

De vestiging in Toldijk is sinds het einde van seizoen 2019 gesloten. Maar niet getreurd, de verkoop van IJsseltulp tulpen gaat door in de nieuwe tulpenwinkel bij Fruitbedrijf Horstink.  Samen met Arjan en Jordi gaan we hard ons best doen om u ook in 2020 een kleurrijk voorjaar te bezorgen.

Laatste nieuws

Corona
Onze boerderijwinkel en het Tulpenwinkeltje zijn beide gewoon geopend tijdens onze normale openingstijden. We krijgen dagelijks verse groente, fruit en tulpen aangeleve..
Lees meer