Welkom op ons terras

Het boomgaardterras is geopend vanaf de bloesemperiode tot 1 otober, buiten het seizoen op afspraak. 

Dochter Sophie heet iedereen van harte welkom op het terras bij haar proeflokaal en cidermakerij de Groote Wei

De ciderijmakerij komt in de oude koelcel, deze is goed geisoleerd, dus een prima plek voor het maken van ciders, het opslaan van de voorraad. Voor het ontvangen van gasten en voor proeverijen is er het boerderijterras, met prachtig uitzicht over de boomgaarden. Onder de grote festivaltent kun je lekker zitten om te genieten van een goeie kop koffie met huisgemaakte appeltaart of een verfrissend glas appelsap of cider van fruit uit eigen boomgaard. Daar heb je schaduw en als er een spatje regen valt, zit je droog. Wil je juist een zonnetje kies dan voor de heerlijke lounche banken of de gezellige boomgaardkiststoelen. 

Sophie schept ook graag een boerenijsje voor je, maakt ijscoupes en serveert borrelplankjes op haar boomgaardterras.

Voor fietsers en wandelaars is het boerderijterras een fijn rustpunt, met zicht over de boomgaarden en in de verte de kerktoren van Doesburg en de Veluwezoom.

Maar ook geschikt als startpunt van je eigen activiteit zoals een wandeling door de boomgaard, een rondleiding door de boomgaard of een proeverij van ciders. 

Openingstijden:  dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


Wandel de Van Molen tot Molenroute  deze start bij de buren Groepsaccomodatie de Eek  of bij  Herberg de Gouden Leeuw Bronkhorst. Een wandeling van ruim 9 km langs de IJssel, twee molens,  het stadje Bronkhorst, Steenderen en Rha.

Fiets Dorpen in het IJssellandschap ca. 28 km. Deze start in het stadje Bronkhorst  je kunt onderweg lekker op ons boomgaardterras uitrusten met kop koffie of glaasje cider.

Rij met de auto de Scharrelroute Bronckhorst een route van ca. 42 km, scharrel zo de lekkerste streekproducten bij elkaar langs deze route. Natuurlijk kom je ook langs de boerderijwinkel van  Fruitbedrijf Horstink en het boomgaardterras van De Groote Wei. De leukste plek om even te stoppen.